Bivši rijaliti učesnik Ilija Grahovac, zvani Zmaj od Šipova, koji je juče ujutru uhapšen zbog sumnje da je pretukao komšinicu pušten je na slobode, piše "Kurir".

Da podsetimo, Ilija Grahovac, koji se proslavio učešćem u rijalitijima u Srbiji, lišen je slobode juče ujutru jer je navodno pretukao komšinicu u Šipovu u Republici Srpskoj. Međutim, kako je potvrdio njegov advokat Dušan Tomić, on je posle 24 sata iza rešetaka pušten iz prizvora kao slobodan čovek.

Foto: ATA images/M. M.

 

 

- Ilija Grahovac pušten je kući i protiv njega neće biti pokrenuta nikakva istraga. Stigla je potvrda i od nadležnog tužilaštva da protiv njega neće biti podneta krivična prijava. Moj klijent nije ni prišao toj ženi - rekao je za Kurir advokat Dušan Tomić i dodao:

- Zbog ovog hapšenja odlučili smo da tužimo nadležne za nezakonito pritvaranje i tražićemo isplatu štete zbog neosnovanog boravka u pritvoru.

Kako je zatim rekao advokat Tomić, Grahovac je ranije oslobođen i optužbi da je komšiju S. S. u Šipovu tukao čekićem nakon što mu je on nožem izbo kravu. 

Foto: ATA images

 

 

- Oslobođen je tih optužbi i krivično se više ne tereti pred sudom u Mrkonjić Gradu. Nevin je proveo u pritvoru devet dana tim povodom - izjavio je advokat Tomić. 

Grahovac je, podsetimo, hapšen u avgustu 2019. godine kada je, kako se sumnjalo, naneo povrede svom komšiji S. S. koga je, prema optužnici, udario čekićem u glavu. On je tada bio u pritvoru, a kada je napustio ćeliju pravo je otišao u jedan rijaliti gde je prepričavao svoje zatvorske dane.

BONUS VIDEO: