Atraktivna voditeljka je nekoliko puta pričala o komunikaciji sa majkom Olgom i ocem Miodragom, koji je vremenom bivao različit.

Jovana ne krije da je ponosna na roditelje, pa je jednom prilikom objavila fotografiju majke kada joj je čestitala rođendan i otkrila detalje iz porodice. 

 

- Juče me je zvala mama. Juče joj je bio rođendan. Poručila mi je nešto sto nikada nije do sad. Lepo. Iz duše. Mislim da se nebeske kapije otvaraju za baš velike stvari. Mama, hvala ti. Čak i kad se ne slažemo koji je put, mama, znaš da su nam ciljevi uvek bili isti. Volim te. Na svoj način. Tvoja ćerka - napisala je jednom prilikom Jovana. 

Jovana je nedavno otkrila da se njeni roditelji fenomenalo slažu sa Draganom i da je u komunikaciji sa njima, a takođe da joj je majka često na blok listi: 

- Prvi put u životu je ona srećna, obožavaju Dragana. Moja mama je često na blok listi, takvi su nam karakteri, onda oni komuniciraju sa Draganom. Ja sam ponosna na svoje roditelje, oni su gospoda - iskrena je bila Jovana u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

BONUS VIDEO: