U razgovoru za "Blic" je otkrila  detalje iz svog života, ali i kako se slaže sa suprugom Veljkom Kuzmančevićem.

Verica izgleda fenomenalno za svoje godine, a kada je reč o komentarima na račun njenog izgleda i razlike između Veljka i nje, modna kreatorka ne obraća pažnju: 

- Zanima me mišljenje porodice i bliskih prijatelja, tuđe ne. Imam standarde po kojima živim, esteta sam. Volim da izgledam lepo. Dovoljno sam pametna da od sebe neću praviti majmuna. Neću da kažem u skladu sa svojim godinama, ne volim tu rečenicu, jer ne živim u skladu sa svojim godinama. Imam 76 godina, baka sam, imam sedmoro unučadi, troje dece, muža. Privilegija je imati 35 godina mlađeg muža, držati život čvrsto u rukama. Svaka žena voli da joj neko kaže da je lepa, trudim se da ne iskočim iz koloseka. Žena koja je stabilna i zadovoljna ne može da iskoči iz koloseka.

Veljko i Verica često putuju kamperom, život im je prava bajka: 

- Kamper je mnogo veći prostor nego soba u apartmanu. Vi u kamperu imate dva francuska ležaja, kuhinju, kupatilo, ali nemate obavezu da idete na doručak sa 100 ljudi. Ako ste u rizortu, vi morate u 2-3 na ručak, na večeru u određeno vreme, to u kamperu ne morate. Provodite vreme sa ljudima sa kojima želite da ga provodite. Napravila sam iskorak prošle godine. Išli smo u “najluskuzniji rizort”, Bog zna kakav. Okupali smo se dva puta u moru, jer je plaže bila katastrofa, od hrane smo jeli jaja, viršle. Pričam o jako skupom rizortu, a nismo pojeli ni ribu za tih 10 dana. Kada smo u kamperu ne pada mi na pamet da kuvam. Veljko voli strašno da kuva, on kupi ribu i napravi. On je nekoliko puta spremao ručak.

Modna kreatorka istakla je da ne voli da kuva, te više odlaze da ručaju u restoranu: 

- Retko kuvam, preko nedelje smo u situaciji da ručamo u gradu u restoranima, što baš i ne volim. Kada smo kod kuće, kako ne volim meso, jedem ga, ali ga ne volim, a Veljko je mesožder, a ja kuvam boraniju, grašak, sataraš, pasulj, kupus, razno povrće, on kaže: „Idem ja kod mame jednom nedeljno da se najedem lepo kao čovek.“ Kada dođu unuci, oni vole palačinke. Nemam to opterećenje, ako mi se kuva, onda kuvam, ako ne, onda naručimo i uživamo – ispričala je Rakočevićeva.

 

 

BONUS VIDEO: