Jelena je rekla da je čula da je Baka dobar u krevetu, kao i da je tu informaciju čula od starije koleginice Lepe Lukić. Jutjuber je u novom uključenju raščistio stvar vezanu za Lepu Lukić.

- Kunem se, nisam imao ništa sa Lepom Lukić. Čuo sam za Lepu Lukić, ali nisam znao kako izgleda, mislio sam to je neka neka riba, a ono baba. Respekt za babu, u godinama žena, ali tebra Karleuša je meni baš uvalila... Kao zbog kocke, posle sam skontao - rekao je Baka Prase.

Podsetimo, Lepa je potom zapretila i tužbom. 

FOTO: Printskrin Jutjub bakaprase

 

- Jao nemojte molim vas, zar treba da komentarišem tu glupost? Nisam je videla pet godina, niti je čujem niti je viđam. Ni na televiziji je nisam ni čula ni videla, niti sam je negde srela. Ne družim se sa njom, ne potcenjujem, nego nisu moje godine i njene iste - rekla je Lepa i zapretila tužbom.

- Tužiću je sudu! Neću da je komentarišem, nigde je nema, hoće da se zakači za mene. Idem sad kod advokata - zapretila je kraljica narodne muzike.

Foto: ATA images, Jutjub printskrin/Baka Prase

 

Jelena je pričajuči sa Bogdanom rekla da pevačice pričaju da nema problem s potencijom.

- Starija pevačica mi je rekla. Bile smo na sahrani, rekla mi je da ste imali nešto i da je to bilo dobro iskustvo i da si obdaren - otkrila je Karleuša, ali i nakon Bakine molbe da ne govori javno, ona je to učinila i imenovala Lepu Lukić. 

BONUS VIDEO: