Čuveni denser Dača Dak snimio je novu pesmu "U moje vreme", u kojoj svojoj ćerki kroz stihove objašnjava kako je to bilo devedesetih godina kad je harao u regionu s svojom grupom.  Mnogi su ga dovodili u vezu sa pokojnom pevačicom Ksenijom Pajčin: 

- Više stvari me je inspirisalo da uradim pesmu, ali najviše želja da imam uspomenu s ćerkom. Naravno, imao sam želju da se nakon 20 godina opet oprobam u studiju i da vidim da li sam u stanju da ponovo napravim dobru pesmu.

Foto: Printskrin/Jutjub/Duck - Grupa Duck

 

Denser je govorio o ćerci i novoj pesmi: 

 Ćerka me nije nagovorila da uradim pesmu, ali sam želeo da prođe sve faze sa mnom i vidi kako stvaranje muzike izgleda od početka do kraja. NJu trenutno ne zanima muzika, previše je mlada da bi je zanimala. Opijena je sada odbojkom, a u sobi su joj posteri Tijane Bošković i Jovane Stevanović, one su njeni junaci.

Dača se dotakao i saradnje sa Ksenijom Pajčin: 

- Ksenija je obeležila moju karijeru i imao sam sreću da sam je upoznao, radio s njom i bio joj drug. Period naše saradnje pamtim kao najluđi i najlepši deo moje muzičke karijere.

Mnogi su pričali da je bio u vezi sa njom: 

- Ksenija i ja smo bili drugari, imali smo prijateljski odnos.

Denser je ispričao kako je došlo do toga da se on preseli u Abu Dabi

- Povukao sam se iz više razloga, a najviše jer više nisam osećao to što radim. Poslednjih 20 godina sam živeo u tri države, bavio sam se uglavnom građevinskim poslovima. 

(Informer)

BONUS VIDEO: