Zola je stigao iz Švajcarske, a navodno bi ovih dana mogao da uđe u rijaliti "Zadruga Elita 8". O tim spekulacijama se nije oglašavao. Miljanina majka Marija je pre nekoliko dana rekla da je protiv Čolića podnela tužbu zbog iskorišćavanja bolesne osobe i da će tražiti zabranu prilaska Miljani. Ona je tada navela da je Čolić imao šest godina da se promeni, ali da to nije učinio, da koristi nedozvoljene supstance, pije aklohol i lekove za smirenje...

Zola se tim povodom oglasio na Instagram profilu: 

- Staratelj po potrebi, da li snosiš odgovornost i za pokušaj ubistva štiklom? Da li bi se ti kao staratelj na sudu pojavila? - napisao je Zola i dodao:

Foto: Instagram printskrin/zola_je_

 

- Povodom prijave gospođe želim da se oglasim. Dok su ti novčići u ruci onda ti odgovara da budeš staratelj, da podnosiš krivične prijave, da vređaš tuđe porodice i pokušavaš da prebaciš na mene krivicu - naveo je Lazar Čolić Zola.

Podsećanja radi, Miljana Kulić je nedavno je abortirala Zolino dete. Iako je u prvi mah bila presrećna što će dobiti Čolićevo dete, stanje se vrlo brzo promenilo. Miljana je shvatila da on ne želi to dete, te se dugo premišljala da li će prekinuti trudnoću ili ne. 

BONUS VIDEO: