- Jednog dana kad budem u godinama kao Sofija Loren, planiram da pišem knjige. Nije mi cilj da gnjavim ljude svojim likom i delom čitav život, nisam toliki paćenik. Uglavnom sam sve o sebi javno rekla, ali stvari se zaboravljaju, poenta je da sve sažmem u jedno delo - rekla je voditeljka. 

Foto: Jutjub printskrin/ Novo jutro

 

 

Voditeljka je angažovala devojku koja je prati i beleži sve njene izjave i intervjue, a taj materijal će joj poslužiti kao osnova za knjigu.

- Da ne bih pola stvari koje sam rekla zaboravila, angažovala sam devojku koja sve to zapisuje i prikuplja. U sećanju su mi ostali samo oni "jovanizmi" koji su zaživeli na Instagramu, ali ima mnogo toga što sam ja rekla, a nisu svi čuli. Tako da će se sve to jednog dana naći u mojoj knjizi - otkrila je Jeremićeva.

Iako o sebi rado govori, tuđe tajne ne iznosi u javnosti. 

 

Foto: Jutjub printskrin/Novo jutro

 

 

- Ogorčena sam na zloupotrebu naše profesije! Ima mnogo ljudi koji se predstavljaju kao eskluzivci a u stvari suobični nameštači dogovorenih priča i naslovnih strana. Mi koji smo velike zvezde i imamo ozbiljne karijere, znamo da šta znači biti ozbiljan novinar, a ozbiljan novinar zna tuđe tajne ali ćuti o tome jer zna granicu dobrog ukusa. I meni su nameštali afrere u pisanim medijima, zbog jedne takve sam podnela tužbu, dečko je osuđen - ispričala je Jovana na "Informer TV".

BONUS VIDEO: