Pre nego što je upoznao Ivonu, bio je u braku sa učiteljicom veronauke Selmom Mekić iz Novog Pazara. Selma važi za jednu od najlepših Novopazarki.

Selma i Dado Polumenta venčali su se 12. decembra 2012. godine u Novom Pazaru, a onda se njihov odnos ekspresno završio.

- Otkad je upoznao Selmu, Dado je zaista pokušavao da prestane sa starim navikama, da se posveti braku, izbegne izlaske i sve što uz to ide jer je bio zaljubljen. Međutim, u poslednje vreme ponovo izlazi i to je stvorilo probleme u njihovom braku. Selma bi to i tolerisala da se u medijma nisu pojavile fotografije na kojim je njen suprug okružen devojkama – rekao je blagovremeno izvor blizak ovom paru.

Foto: ATA images

 

Pevač iza sebe ima dva propala braka. Istakao je  da sa sadašnjom suprugom Ivonom živi pravu bajku i da je to ono što je čekao ceo život. 

- Ja sam toliko želeo da imam ženu pa sam onda bukvalno napravio dve katastrofalne greške u životu u tom nekom odabiru i to upravo iz te želje - rekao je iskreno Dado Polumenta u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" na šta se profesorka nadovezla:

- To su bile Ana Marija...

- Jeste i Selma - dodao je Dado.

Bivša Dadina izabranica se posvetila izradi unikatnih marama i kaligrafiji:

- Krenuli smo sa prvom serijom ženskih marama sa mojim originalnim kaligrafskim radom i zaista sam srećna što je sve više žena koje sa zadovoljstvom nose marame, svaka na svoj način - poručila je ona jednom prilikom.

(Blic)

BONUS VIDEO: