Она ће, како су објавиле њене ћерке, почивати на Светоилијском гробљу у Лексовцу.

- Драги пријатељи, достојанствен опроштај од маме је сутра у 13 сати на Светоилијском гробљу у Лесковцу - написала је једна од њених ћерки на Инстаграму.

Подсетимо, предузетница из Ниша нестала је 22. децембра на Златибору, а четири дана касније, 26. децембра, нађена је мртва поред потока у насељу Тић поље на Златибору. Тело у снегу је пронашла група младића из Ужица. Они су се прикључили потрази, након што је Јованина породица преко медија и друштвених мрежа упутила апел за помоћ.

Обдукција је показала да није убијена.

Јована Марјановић је била власница фирме која је на Златибору изводила подизвођачке радове на изградњи мањег грађевинског објекта. Са својим партнером последњих два-три месеца становала је у изнајмљеном стану у насељу Караула.

У среду 22. децембра око 20 сати, Јована је мушкарцу са којим је живела рекла да иде да се мало прошета и од тада јој се изгубио сваки траг. Како се целе ноћи није вратила у стан, а све време јој је телефон био недоступан, њен партнер је у четвртак ујутро Полицијској станици у Чајетини пријавио нестанак.

Током дана полиција је лоцирала Јованин телефон, два и по километра од њеног стана, пошто га је преко пута НИС-ове бензинске пумпе на Златибору, у водоводној цеви, пронашао један радник и укључио. Истим правцем око километар даље узбрдо налази се ненасељена зараван Тић поље.

Овде је, иза шуме, у недељу поподне пронађено тело нестале жене. Према причи Ужичана који су га нашли, а што је и потврђено после увиђаја, тело се налазило у снегу крај потока, а крај њега су затечени боца алкохолног пића и празна блистер паковања два лека. Осим њених, других трагова у снегу није било.

(Телеграф)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".