За домаћи паризер је потребно мало времена, а када га послужите нећете се покајати због укуса који је феноменалан.
Потребно је:
- 300 г пилетине
- 2 мање шаргарепе
- пола главице црног лука
- 2 чена белог лука
- мало сока од цвекле
- 1 желатин
Припрема:
Потребно је да пилетину скувајте са шаргарепом, црним и белом луком. Зачините. Онда пребаците у блендер са мало сока од цвекле, па растворите један желатин са мало водице у коме се месо и поврће кувало.Изблендајте па сипајте у калуп од флаше и затворите стреч фолијом. Потребно је да смеса преноћи у калупу, па онда да се послужи за доручак. Уживајте у богатству овог природог укуса!

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Domaći Kuhar
(Трпеза)