За домаћи паризер је потребно мало времена, а када га послужите нећете се покајати због укуса који је феноменалан. 

Потребно је:

  • 300 г пилетине
  • 2 мање шаргарепе
  • пола главице црног лука
  • 2 чена белог лука
  • мало сока од цвекле
  • 1 желатин

Припрема:

Потребно је да пилетину скувајте са шаргарепом, црним и белом луком. Зачините. Онда пребаците у блендер са мало сока од цвекле, па растворите један желатин са мало водице у коме се месо и поврће кувало.Изблендајте па сипајте у калуп од флаше и затворите стреч фолијом. Потребно је да смеса преноћи у калупу, па онда да се послужи за доручак. Уживајте у богатству овог природог укуса! 

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Domaći Kuhar

 

(Трпеза)

БОНУС ВИДЕО: