Верица Ракочевић годинама важи за жену без скандала. Посвећена је породици и каријери. Годинама ужива у браку са уметником Вељком Кузманчевићем.Осим што има префињен укус за моду, Верица је показала да је невероватно талентована и у кухињи. То нам говори рецепт за посни рижото. Верујемо да ће бити од користи многим домаћицама за време посних дана:
Састојци:
- 300 г интегралног пиринча
- 300 г шампињона
- кари
- оригано
- ђумбир
- сушена шаргарепа
- пашканат
- бели лук
- црни лук
- маслиново уље
Начин припреме:
Ситно сецкан црни и бели лук пропржите на маслиновом уљу па додајте благо обарен пиринач, сецкане шампињоне, сушену шаргарепу и ситно сецкан пашканат. Онда зачините каријем и ђумбиром. Сипајте сасвим мало воде па добро промешајте. Затим рижото скините са шпорета, сервирајте и поспите ориганом.
Прочитајте још
(Трпеза)