Верица Ракочевић годинама важи за жену без скандала. Посвећена је породици и каријери. Годинама ужива у браку са уметником Вељком Кузманчевићем.Осим што има префињен укус за моду, Верица је показала да је невероватно талентована и у кухињи. То нам говори рецепт за посни рижото. Верујемо да ће бити од користи многим домаћицама за време посних дана: 

Састојци: 

  • 300 г интегралног пиринча
  • 300 г шампињона
  • кари
  • оригано
  • ђумбир
  • сушена шаргарепа
  • пашканат
  • бели лук
  • црни лук
  • маслиново уље

Начин припреме:


Ситно сецкан црни и бели лук пропржите на маслиновом уљу па додајте благо обарен пиринач, сецкане шампињоне, сушену шаргарепу и ситно сецкан пашканат. Онда зачините каријем и ђумбиром. Сипајте сасвим мало воде па добро промешајте. Затим рижото скините са шпорета, сервирајте и поспите ориганом.

 

(Трпеза)

БОНУС ВИДЕО: