Једнако је укусна као и мрсна која се спрема са јајима и јогуртом. Готово да нема разлике у укусу. Ваши укућани биће презадовољни избором за доручак. Појешће се док се трепне!

Потребно је:

  • око 380 г кукурузног брашна 
  • 1 прашак за пециво
  • 1 кашичица хималајске соли
  • око 500 мл млаке воде 

Начин припреме:

Рерну загрејте на 200 степени. У једној посуди помешајте кукурузно брашно, прашак за пециво, со и воду. Излијте у калуп за мафине обложен папирним корпицама. Пеците проју око 25 до 30 минута, у рерни загрејаној на 200 степени. 

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Mikina Kuhinja

 

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Mikina Kuhinja

 

(Трпеза) 

БОНУС ВИДЕО: