Једнако је укусна као и мрсна која се спрема са јајима и јогуртом. Готово да нема разлике у укусу. Ваши укућани биће презадовољни избором за доручак. Појешће се док се трепне!
Потребно је:
- око 380 г кукурузног брашна
- 1 прашак за пециво
- 1 кашичица хималајске соли
- око 500 мл млаке воде
Начин припреме:
Рерну загрејте на 200 степени. У једној посуди помешајте кукурузно брашно, прашак за пециво, со и воду. Излијте у калуп за мафине обложен папирним корпицама. Пеците проју око 25 до 30 минута, у рерни загрејаној на 200 степени.
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Mikina Kuhinja
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Mikina Kuhinja
(Трпеза)
Прочитајте још
БОНУС ВИДЕО: