Ајина мама и његова бивша партнерка Јелена Мелезовић, која му је родила Ају, растали су се давне 2014. године након што су дуго били у ванбрачној заједници, а растанак је био веома буран.

 

Борба за старатељство је била до те мере немилосрдна да су бивши партнери једно о другом давали опречне изјаве. Јеленини коментари о глумцу ишли су од оптужујућих до похвалних и опет испочетка.

 

- Од дана када је дете званично припало мени, Александар нам се јавља само једном месечно, а на друштвеним мрежама глуми хероја и супер тату. У стварности не да не виђа дете, него ни не позове да види шта ради - оплела је Радојичићева бивша партнерка, да би касније давала и изјаве попут ове:

- Разлог за наш растанак није ни прељуба ни недостатак љубави, већ нешто треће, интимно, само наше. Александар је најдивнији отац на свету. Редовно виђа Ају, која га обожава. Шаље јој новац и гардеробу и брине о њој. Иако смо млади добили дете, верујем да савршенијег оца за своје дете никад нећу наћи - рекла је Ајина мајка.

По свему судећи, пар је данас у добрим односима будући да је пре само два месеца Јелена јавно честитала Аци рођендан, и то уз какву поруку.

 

- Данас је рођендан Ајином тати и Филиповом другу. Жив, здрав,срећан и вољен био. Хвала Богу што постојиш. Живео - поручила је Јелена која се након распада везе са глумцем окренула новој љубави.

Удала се и поред Аје има и сина Филипа с којим је Александар наводно у одличним односима. Јелена се, како наводе поједини медији, данас бави некретнинама.

Подсетимо, однос Радојичића и мајке његовог детета био је врло турбуленатан, а у својој најгорој фази сигурно је био између 2014. и 2016. године колико је трајала њихова борба за старатељство над ћерком, коју је на крају добила Јелена.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".