Откријте како славне даме уз помоћ природних састојака имају савршен тен и изглед коже.

Глумица Kетрин Зита Џоунс (51) највише воли домаћу козметику:
-Истрљам мешавину меда и соли по целом телу како бих направила пилинг и навлажила кожу. Након што то оперете, кожа изгледа сјајно. Такође, уместо регенератора употребљавам мешавину меда и пива. Након тога данима миришем као дно пивске бачве, али тај третман је одличан за косу, открила је америчка глумица.

Њена колегиница Kамерон Дијаз (48) има проблема са акнама, због чега је принуђена да избегава агресивне пилинге који погоршавају изглед коже. Зато лице сваког дана трља млеком у праху, од чега кожа постаје изузетно мека.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz)

АЛУМИНИЈУМСКА ФОЛИЈА СУЖАВА ПОРЕ

-Ако патите од проширених пора на лицу, ставите алуминијску фолију у замрзивач, исеците отворе за уста и нос и прислоните је на лице. Хладна фолија сузиће поре и деловаће противупално, тврди стилиста Реми Гафни, чија је клијентикиња и глумица Џулијама Маргулес.

ТРИК ЈЕ У МАСКИ И ХЛАДНОЈ ВОДИ

Натали Портман (39) каже како не воли да купује козметичка средства, него их припрема сама. Њена тајна је маска од згњеченога кивија помешаног са кашичицом меда и мало јогурта. Маску треба нанети и држати на лицу око 20 минута.

Синди Kрафорд скида подочњаке кромпиром. Ако се пробуди са подочњацима, славни топ модел Синди Kрафорд (55) на капцима држи кришке сировог кромпира.

Америчка глумица Голди Хон (75) тај проблем решава на драстичнији начин - кремом која се иначе користи против хемороида.

Италијанска глумица Орнела Мути обожава маску од згњеченога краставца којем дода мало меда и јогурта.

(Стил)