У то се посебно уверила и једна породица у Колумбусу у Охају када је отворила ковчег своје вољене Соње Вајт како би се по последњи пут опростили од ње, а у ковчегу затекли тело странца, односно непознате жене.

Соња је преминула 6. јануара у 51. години, а њено тело је преузела Погребна служба Марлана Герија, те је вероватно у међувремену дошло до грешке када су ковчези у питању, те је у ковчегу планираном за Соњину сахрану завршила непозната жена. У њеној одећи, с њеним накитом!

-Када смо отворили ковчег, било је друго тело у њему. Са њеном одец́ом на себи. У њеном доњем вешу. С њеним минђушама. Са њеном периком. Били смо веома изненађени. Сви смо плакали. Било је трауматично. Нико не би требало да пролази кроз то са својом вољеном особом, рекла је Лиса Харден, Соњина рођака.

Сестра покојнице, Кишија Гивенс, рекла је да су погребном заводу упуц́ени конкретни захтеви, укључујуц́и црвени ковчег јер је била велики обожаватељ спортског тима "Охајо Стејт Бакајс".

-Све што смо одабрали за моју сестру, изабрали смо с љубављу. Управо оно што смо мислили да ц́е јој се допасти, па смо очекивали и да се погребна служба према њој исто опходи. А бити тако немаран према нечијем члану породице је неопростиво, рекла је Гивенс.

О овом бизарном инциденту огласила се и ћерка покојнице Кортни која је рекла како је њена мајка изненада умрла, те да је мешање тела које се догодило изазвало ужасно искуство.

Породица је још рекла за "АБЦ" да је погребно предузец́е обец́ало да ц́е платити погребне услуге због забуне, те да планирају да уложе званичну жалбу Одбору за балзамирање и погребне директоре државе Охајо. Погребно предузец́е Марлан Гери није одмах одговорило на захтев за коментар.

(Мондо)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".