Ове кафанске шницле се веома брзо и лако спремају. Потребно је само следити рецепт, а важе за једне од најтраженијих у ресторанима. 

Потребно је:

  • 600 г свињских шницли
  • 200 г шампињона
  • 200 мл павлаке за кување
  • 1 главица црног лука
  • 2 чена белог лука
  • со
  • бибер
  • суви зачин
  • маслиново уље

 Припрема:

Истањите шницле па их посолите и побиберите. Онда их пропржите са обе стране, на мало уља, док не порумене. Затим пропржите ситно сецкан бели и црни лук па умешајте сецкане шампињоне. Додајте павлаку за кување и кувајте док се сос не згусне. Потом вратите шницле у сос и кувајте још 5 минута.

Фото: Профимедиа

 

(Трпеза) 

БОНУС ВИДЕО: