Ове кафанске шницле се веома брзо и лако спремају. Потребно је само следити рецепт, а важе за једне од најтраженијих у ресторанима.
Потребно је:
- 600 г свињских шницли
- 200 г шампињона
- 200 мл павлаке за кување
- 1 главица црног лука
- 2 чена белог лука
- со
- бибер
- суви зачин
- маслиново уље
Припрема:
Истањите шницле па их посолите и побиберите. Онда их пропржите са обе стране, на мало уља, док не порумене. Затим пропржите ситно сецкан бели и црни лук па умешајте сецкане шампињоне. Додајте павлаку за кување и кувајте док се сос не згусне. Потом вратите шницле у сос и кувајте још 5 минута.
Фото: Профимедиа
(Трпеза)