Сам овај спој ће се одиграти у знаку Јарца, када ће свака љубав добити стабилност, трајност и, ма колико звучало парадоксално - рационалност и свесност.

Утицај овог аспекта ће се осећати целог фебруара, али и током марта. Многе везе започете у овом периоду имају тенденцију да успеју на дуже стазе, док оне несигурне и климаве имају подршку да буду обновљене и да парови крену испочетка.

Готово до половине марта 2022. трајаће одличан период за љубав, познанства, дружења вођена јаком страшћу. Ову коњукцију ће сваки знак осетити у одређеној мери, у зависности од куће у којој им се ова коњукција дешава. Најјаче ће се одразити на оне који имају наталну поставку ове две планете у Јарцу.

Фото: Депозитфото

 

ОВАН

И ако сте сами и ако сте заузети, у овом периоду сте у прилици да се заљубите на радном месту или кроз посао којим се бавите. Флерт са колегама/колегиницама, упуштање у интиму са истима готово су извесне.

Биће вам тешко да одолите налетима страсти који ће вас преплављивати сваки пут када се сусретнете са особом која вам се допада, а која је на неки начин повезана са вашим послом.

БИК

Код вас се може десити познаство са особом која има неке везе са иностранством. Такође може доћи до упуштања у везу са особама које су повезана са факултетом, едукативним системима.

Фото: Депозитфото

 

БЛИЗАНЦИ

Код вас ће све одисати флертом, у ваздуху ће се осећати позив на интиму. Имаћете наглашену потребу да се осамите са партнером; ако сте, пак, сами, чека вас сусрет са неким ко се буде појавио на местима реализације ваших финансијских планова, или неким ко долази са планинског места. Свакако, ово је период јаке страсти.

РАК

Партнерски односи се подижу на виши ниво, па ће се многи Ракови определити да у овом периоду склопе брак или почну заједнички живот са особом са којом су у вези. Ово је добар период да се поправе лоши односи, период враћања старих партнера, али и период започињања битнијих односа. Могућност упознавања судбинске особе за брак.

Фото: Профимедиа

 

ЛАВ

Око вас ће свуда бити љубав - било у свакодневним активностима, било на послу. Имаћете удвараче, али и ви ћете бити кокетни. Аспектовано је упловљавање у везе кроз радно место или можда упознате неког преко посла, на путу ка послу. Доста леп период, повећан либидо.

ДЕВИЦА

Вама ће љубав овог месеца бити јача страна. Пратиће вас љубав и све што урадите уродиће плодом. чека вас доста познанстава, кретања, дружења, страсти - искористите овај период ако сте сами. Заузети ће уживати са својом вољеном особом.

ВАГА

Ово је период када ћете уживати са својим партнером у ваша "четири зида". Лепо слагање са породицом, пријатна атмосфера у кући. Онима који су сами појавиће се неко ко живи у истој згради или у вашој околини. Доста флерта је пред вама.

Фото: Профимедиа

 

ШКОРПИЈА

Љубав ће вас пратити у корак, чека вас доста удварања и флерта на краћим путовањима или у комшилуку. Постоји, такође, и могућност упознавања потенцијалног партнера преко родбине, али и доста удварања преко друштвених мрежа.

Ако сте заузети, можете се надати да ћете са вољеном особом до половине марта размењивати лепе речи и јаке страсти.

СТРЕЛАЦ

Уколико сте слободни, до половине марта можете упознати потенцијалног партнера на местима попут продавнице, ресторана, банке... Ово је уједно и период даривања, па очекујте неочекивано. Заузети ће уживати, прегршт пажње ћете поклањати једно другом.

ЈАРАЦ

Вама се покреће емотивни живот. Сви слободни Јарчеви ће привлачити пажњу. Доста љубави ће бити око вас, доста удварања. Заузети ће уживати у својим емоцијама и везе ће подићи на виши ниво.

Слободнима стоји потенцијално упознавање судбинске особе. Такође, ово је и период обнове неких веза од пре.

Фото: Профимедиа

 

ВОДОЛИЈА

Код вас ће се свака емоција, љубав, страст и флерт дешавати иза кулиса. Аспектовани су вам тајни удварачи, али и започињање тајних веза. Такође, ово је за Водолије период романтике и нежности.

Заузети ће се осамити са вољеном особом и уживати ван очију јавности. Неки могу негде даље отпутовати са вољеном особом.

РИБЕ

Код вас до половине марта влада период друштвености и упознавања нових људи. Многа пријатељства могу да крену путем партнерских емоција, а постоји и могућност упознавања партнера преко пријатеља.

Заузети ће уживати у друштву; Рибе које су у вези или браку чека доста кретања, дружења, забаве.

Свим Рибама - било да су заузете или слободне - ово је период испуњавања жеља, па зато добро пазите шта ћете "наручити" од Универзума!

(Телеграф)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".