Петра је синоћ открила шта се десило у ресторану бившег кошаркаша Дејана Бодироге и до каквог је инцидента дошло са Нишом Савељићем.

Фото: Танјуг/Драган Кујунџић/Инстаграм принтскрин/диваццп

 

- Главни разлог мог саопштења је да дам глас најпре себи, а и свим девојкама и женама које су дозивеле или доживљавају сексуално насиље или сексуално узнемиравање које жене јако добро разумеју да оставља трауме за цео живот. У тренутку када се мени ово десило имала сам 21 годину. Десило се у мојој кући, где сам била са родитељима у том тренутку где сам се осећала и најсигурније и најзаштићеније. Поруке непримерног садржаја ми је слао отац мог друга, и познаник мог оца са ким има и пуно заједничких пријатеља - навела је између осталог Петра.

Сада се поново огласила њена мајка Снежана Дивац на свом Твитер профилу.

Фото: Твитер принтскрин/Ана Дивац

 

- Не само жене, него и сви мушкарци, који се не слажу са било којом врстом сексуалног насиља, треба да стану уз жене. И гласно и јасно. Много ми је жао, али многе моје другарице, тек у овим годинама, имају храбрости да причају ста им се десило. Али још увек тихо - написала је она.

Подсетимо, њен отац Владе Дивац због ње претукао бившег фудбалера и некадашњег пријатеља Нишу Савељића крајем децембра прошле године на Врачару, у ресторану који је у власништву Дејана Бодироге. До окршаја је дошло због тога што се ћерка звезде НБА лиге пожалила оцу да јој његов пријатељ шаље поруке преко Инстаграма и да јој се набацује.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".