Petra je sinoć otkrila šta se desilo u restoranu bivšeg košarkaša Dejana Bodiroge i do kakvog je incidenta došlo sa Nišom Saveljićem.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić/Instagram printskrin/divaccp

 

- Glavni razlog mog saopštenja je da dam glas najpre sebi, a i svim devojkama i ženama koje su dozivele ili doživljavaju seksualno nasilje ili seksualno uznemiravanje koje žene jako dobro razumeju da ostavlja traume za ceo život. U trenutku kada se meni ovo desilo imala sam 21 godinu. Desilo se u mojoj kući, gde sam bila sa roditeljima u tom trenutku gde sam se osećala i najsigurnije i najzaštićenije. Poruke neprimernog sadržaja mi je slao otac mog druga, i poznanik mog oca sa kim ima i puno zajedničkih prijatelja - navela je između ostalog Petra.

Sada se ponovo oglasila njena majka Snežana Divac na svom Tviter profilu.

Foto: Tviter printskrin/Ana Divac

 

- Ne samo žene, nego i svi muškarci, koji se ne slažu sa bilo kojom vrstom seksualnog nasilja, treba da stanu uz žene. I glasno i jasno. Mnogo mi je žao, ali mnoge moje drugarice, tek u ovim godinama, imaju hrabrosti da pričaju sta im se desilo. Ali još uvek tiho - napisala je ona.

Podsetimo, njen otac Vlade Divac zbog nje pretukao bivšeg fudbalera i nekadašnjeg prijatelja Nišu Saveljića krajem decembra prošle godine na Vračaru, u restoranu koji je u vlasništvu Dejana Bodiroge. Do okršaja je došlo zbog toga što se ćerka zvezde NBA lige požalila ocu da joj njegov prijatelj šalje poruke preko Instagrama i da joj se nabacuje.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".