Иако су више пута истицали да је поштовање рецепт за успешан брак, певачица признаје да се често дешава да не послуша његове савете.

- Ја не причам толико са својим другарицама, породицом и сестрама као што причам са Ђолетом. Он је свашта проживео и доживео, па ми та његова мудрост често буде од користи. Мада, има много ситуација и када ја њега не слушам уопште, него себе и свој осећај и интуицију, фурам по свом, на пример када је реч о ТикТоку, иако он то никада не би радио- истакла је Весна, али и додала да ипак зна када теба да прикочи.

- Неке ствари које сам ја радила на друштеним мрежама Ђоле није разумео, није видео на тај начин и говорио ми је да ћу испасти глупа, али га нисам послушала ту и испоставило се да сам била у праву. Али итекако знам његов поглед, тон и реч да схватим за озбиљно када ми каже "Нисам сигуран да би то била добра идеја", одмах примим ту информацију и знам да треба да повучем ручну- признала је певачица.

Фото: Милена Анђела

 

Милионски прегледи на њеним видеима доказ су колико је Ђоганијева популарна међу младима, али на самом почетку њене "друге професије" није било све тако бајно.

- Мене су прво хејтовали, вређали су ме, говорили су ми да ме буде срамота мојих година, имали су гард према мени, али све се то променило. Сада се виде резултати мог рада! Мене сада клинци осећају као да сам њихова генерација због садржаја који ја нон стио снимам, али дефинитивно ме откривају кроз ТикТок, али ће касније, када још мало одрасту да осећају и неке моје песме које су мега хитови и које имају другу димензију- присетила се Ђоганијева.

Фото: Јутјуб принтскрин/KONTRA SHOW

 

О њеној популарности сведочи и титула "ТикТок краљице" коју је недавно добила, те се Весна нашалила на рачун великог броја људи који је прати на тој друштвеној мрежи.

- Ја сада већ чини ми се имам четири пуне арене - рекла је кроз смех.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".