Изненадна смрт сина Бети Ђорђевић, Бранислава Ђорђевића, завила је у црно познату певачицу, која упркос томе што од њега има унуке Кристину и Владана још не може да пронађе емотивно окрепљење. Јединац диве домаће џез музике преминуо је у 47. години од инфракта, што је Бети био највећи ударац након упокојења супруга Слободана Боба Ђорђевића, од којег се непосредно пред смрт развела.


Наступиле су године бола и тешких тренутака за џез уметницу, које је она својевремено пристала да подели.

- Нема ту шта много лепо да се каже. Туга, јад и беда. Изгубила сам сина и веома сам несрећна. Дође неко снимање или наступ па ми помало скрену пажњу. Иначе, много ми је тешко. Једино човек на силу може себи да прекрати муке, али и за то треба храбрости. Ни музика ме више не радује како је некада. Мој син је био веома талентован и заједно смо слушали нумере. Сада ни то више не радим, не слуша ми се ништа. Питају ме, овде у Угриновцима где живим, да ли имам компјутер, па откуд ми је до тога, јесу ли они нормални? Кажу онда: Па како ви функционишете? Мој одговор је – никако - казала је тада Бети.

Фото: Предраг Митић

 

Утеху свих ових година она је покушала да пронађе у снаји Снежани и унуцима, мада и они имају свако свој живот и не жели да им смета.

- Унуци су завршили неке школе и раде. Ја сам била за то да се они мало даље школују, али то нити може нити треба да се ради на силу. Свако има свој живот. Ја сам знате некако у животу увек била сама - поручила је певачица која је недавно после дужег времена одржала спектакуларан концерт у Београду поводом 50 година каријере.

(Стори)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".