Биковић је нагласио да је са свим колегама с класе, захваљујући професору Драгану Петровићу, јако добар пријатељ.

- Он нас је упутио једне на друге и зато смо ми тако добри пријатељи и цела наша класа је као породица. Дружимо се и кад год можемо се окупимо. Та наша зимовања увели смо Тамара Драгичевић и ја, исфорсирали смо то. Обично сам ја тај који није ту и драго ми је што могу да се искупим, и да сам ја тај који нас окупља. То је права пријатељска љубав – рекао је глумац.

На питање водитеља који је разлог што наши глумци тако сјајне каријере остварују у Русији, али и у другим земљама, Биковић каже да је разлог у нашем карактеру.

Фото: АТА имагес

 

 

- У нашем духу, карактеру, то је оно што имамо. Та склоност ка импровизацији и спонтаности, код нас је живо све што се губи у савременом свету, ми и даље пијемо кафу и дружимо се. То нам чува гипкост духа. Ако бих вам искрено одговарао на сва питања, већином бих вам одговарао са "Немам појма". Али у овом случају, чини ми се да је ово прави одговор – објаснио је Милош Биковић гостујући на К1.

– Мене су у Русији прихватили као глумца комедије - додао је.

Објаснио је и да интимне сцене на снимању нису онакве како се то обично мисли.

- Сви мисле да у сценама секса ми "омрсимо брке", а то је у ствари јако незгодно, 40 људи је у просторији, у неком изнајмљеном стану... Па ти сви сугеришу изнад главе шта да радиш, редитељ, сниматељ...

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".