Ован

Ако се Овну нешто не свиђа у априлу месецу, онда уопште нема потребе да то трпи. Ви сте потпуни господар свог живота. За све догађаје који ће се десити са представницима овог знака Зодијака, они су сами одговорни за њих. Можда нешто смета Овну, спречава га да крене напред, одлаже решавање проблема за касније - није време за одлагање проблема, време је да се преузме решавање. Април је најповољнији период за сузбијање проблема и сигурно преузимање контроле над ситуацијом. Верујте више делима, а не лепим речима. Ако имате дугогодишњег партнера, захтевајте од своје сродне душе више конструктивних поступака и мање празних прича.

Бик

У свему покажите одлучност и карактер. Овај период је време за излазак из хибернације, време је да почнете да делујете. Чврсто се изјасните овог месеца, своје намере и циљеве, учините све да се они успешно реализују. Ако у априлу изненада осетите да је ваша сродна душа или пословни партнер "изгубио контакт са вама", као да нисте на истој таласној дужини, одмах покушајте да разумете ситуацију пре него што буде прекасно и да се сва питања могу решити. Преузмите иницијативу у своје руке, храбро покажите своју индивидуалност. Слажете се да је прилично незанимљиво и досадно опонашати некога, будите индивидуални и запамтите - свака копија је гора од оригинала. Запамтите да је природност најбоља ствар коју можете понудити другима.

Фото: Профимедиа

 

Близанци

Када сањате о љубави и превазилажењу усамљености, будите смирени и препустите иницијативу свом партнеру. Само у овој ситуацији моћи ћете да процените ситуацију и донесете праву одлуку. Април може да вас подсети на старе и непријатне ситуације о љубави, па покушајте да будете опрезни и да не понављате своје грешке. Љубавници ће морати да прођу кроз тежак период у вези. Многи од вас ће осетити да више не разумеју своју сродну душу или да су створене непремостиве препреке на путу ка срећи. Држите се и не доносите исхитрене закључке, расположење ће ускоро проћи, а ви ћете другачије гледати на ситуацију.

Рак

Ракови се подстичу да буду активни и покажу више одлучности. Увек запамтите да сте апсолутно слободна особа и да нико нема право да управља вама и намеће нешто што је у супротности са вашим принципима. Ни у ком случају не чините нешто због чега ћете се касније много кајати, а против чега протестују ваши принципи. Породични Ракови у месецу марту треба да посвете што више времена својој сродној души. У свакодневним бригама потпуно сте заборавили на личне односе, па морате хитно све поправити. Усамљени могу да упознају занимљиву особу на крају месеца. То ће бити особа која је већ ту, само мало боље погледајте.

Фото: Профимедиа

 

Лав

У породичним стварима мораћете да изградите односе на новом нивоу, а средином априла чак ћете морати да саветујете партнера и децу и смирујете саитуацију. Ваши вољени вас толико мало виђају у последње време да је једноставно потребно вратити поверење. Слушајте своју сродну душу, њене ставове и мишљења - покушајте све да поправите.

Девица

Одређени догађаји у животу ће вероватно изазвати јак емоционални стрес. У исто време, исправније је трезвено процењивати ситуацију. Сопствено искуство може показати погрешан пут. Покушајте да одржите равнотежу, не заборављајући на себе или своје вољене.Неће бити значајних разлога за конфликтне ситуације. Можда је тренутно пожељније да се осамите и посветите дому.

Вага

Несугласице и тензије које се стално појављују између вас могу вас приморати да кренете различитим путевима. Али то не значи да ћете се растати од вољене особе, само ћете имати различите погледе на живот. Не заборавите на своје родитеље, посветите више времена својим блиским рођацима. Позовите их да вас посете или се сами окупите код њих, такав сусрет ће бити користан и пријаће и вама и њима.

Фото: Профимедиа

 

Шкорпија

Средина пролећа ће проћи без изненађења, али усамљене Шкорпије дочекаће сусрет са партнером из снова. Погледајте да ли постоје неки тајни сигнали и љубавне варнице од колеге или из круга пријатеља. Крајем априла се опустите, ослободите се напетости, одвојите време за себе. Уживајте са породицом у природи током викенда.

Стрелац

Ако Стрелац има блиског пријатеља супротног пола, немојте мешати пријатељство са романтичном привлачношћу. У супротном, постоји велики ризик од губитка ове особе. Ако је ово заиста заљубљивање, не скривајте своја осећања. Могућ је повратак на претходну везу. Како год било, не вреди скривати право стање ствари. У сваком случају, нећете моћи то да сакријете дуго времена, а кашњење може негативно утицати на везу.

Јарац

Ако нешто крене наопако са Јарцем у априлу, можда сам живот сугерише да је време да напустите ствари које су за вас део рутине, а више вас не чине срећним. Могуће је да тврдоглаво покушавате да отворите врата у правцу који није предвиђен за отварање. Средином месеца усамљене чекају романтична познанства, па чак и победе на љубавном фронту. Овај април је добар за изградњу личних односа, па би се усамљени Јарчеви у потпуности требали предати овом питању.

Фото: Профимедиа

 

Водолија

У љубавним стварима, Водолије овог месеца могу да се збуне. Можда ће постати предмет обожавања неколико обожаватеља одједном, а врло је могуће да ће бити укључен у љубавни троугао. Звезде препоручују да не играте на осећања, посебно да бисте забавили свој понос, на крају, на крају, то вас може скупо коштати. Ако вам се не свиђа особа која покушава са вама да оствари контакт, не дајте јој лажне наде. најважније је да свему приступате отвореног срца.

Рибе

У љубавној сфери Риба све је тихо и мирно. Међутим, до краја месеца, усамљени могу имати на неочекивану пажњу супротног пола. До овог тренутка, пожељно је довести у ред своје расположење и изглед. Искрен разговор у односима може решити све проблеме. Излазак са пријатељима може вма пружити и нешто више од пуке забаве, можда једно лепо и незаборавно познанство.

(Сенса)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".