Руски медији преносе да је вероватно у питању породична трагедија.

Лешеве је пронашла најстарија ћерка Анастасија (26) која је била приморана да насилно уђе у стан, с обзиром на то да није могла да ступи у контакт ни са ким из породице.

Авајев је у претходном периоду био на позицијама менађера у компанијама Карбоник ЛЛЦ и РТ-Карбон, а судећи према неким извештајима, њихова профитабилност се налазила у паду.

 

 

Међутим, резултати истраге не указују да је смрт била последица пословних проблема, већ породични сукоби који су се појавили претходне године.

Јелена Авајева тужила је свог супруга због несугласица у подизању детета, пошото је њихова тринаестогодишња настрадала ћерка имала инвалидитет. У децембру претходне године, она је повукла тужбу против Владислава.

- Највероватнија верзија је да је мушкарац починио убиство супруге и ћерке, након чега је извршио самоубиство - наводи Главни истражни комитет у Москви.

 

 

Беживотна тела брачног пара пронађена су у дневном боравку, док је тело њихове ћерке било у спаваћој соби. Сва три тела су имала ране од ватреног оружја. Анастасија Авајева, како преносе медији, саопштила је полицији да је у очевој руци био пиштољ.

У стану је пронађено 13 комда оружја, за које је Владислав поседовао дозволу.

Како преносе британски таблоиди, разлог трагедији је љуобмора, с обзиром на Авајево сазнање да га супруга вара са његовим возачем. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".