Ruski mediji prenose da je verovatno u pitanju porodična tragedija.

Leševe je pronašla najstarija ćerka Anastasija (26) koja je bila primorana da nasilno uđe u stan, s obzirom na to da nije mogla da stupi u kontakt ni sa kim iz porodice.

Avajev je u prethodnom periodu bio na pozicijama menađera u kompanijama Karbonik LLC i RT-Karbon, a sudeći prema nekim izveštajima, njihova profitabilnost se nalazila u padu.

 

 

Međutim, rezultati istrage ne ukazuju da je smrt bila posledica poslovnih problema, već porodični sukobi koji su se pojavili prethodne godine.

Jelena Avajeva tužila je svog supruga zbog nesuglasica u podizanju deteta, pošoto je njihova trinaestogodišnja nastradala ćerka imala invaliditet. U decembru prethodne godine, ona je povukla tužbu protiv Vladislava.

- Najverovatnija verzija je da je muškarac počinio ubistvo supruge i ćerke, nakon čega je izvršio samoubistvo - navodi Glavni istražni komitet u Moskvi.

 

 

Beživotna tela bračnog para pronađena su u dnevnom boravku, dok je telo njihove ćerke bilo u spavaćoj sobi. Sva tri tela su imala rane od vatrenog oružja. Anastasija Avajeva, kako prenose mediji, saopštila je policiji da je u očevoj ruci bio pištolj.

U stanu je pronađeno 13 komda oružja, za koje je Vladislav posedovao dozvolu.

Kako prenose britanski tabloidi, razlog tragediji je ljuobmora, s obzirom na Avajevo saznanje da ga supruga vara sa njegovim vozačem. 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".