Кристијан је Ивану јавно преварио током боравка у "Задрузи 4" са Кристином Спалевић.

- Са Иваном сам се венчао 2015. године у цркви, били смо у Дизелдорфу. Само 10 дана пред рођење мог другог детета, ћерке Вере. Хтео сам да будемо венчани, а не као први пут да направим грешку, када сам био млад и луд. Овековечили смо ту везу црквеним браком, девојка је била невина, била је из друге околине, била је сасвим патријахална и држела је до тога. Желео сам да има брак, да у браку роди дете, а не да буде ванбрачно. Међутим, нисам желео да буде немачки матичар, него је она имала жељу да је оженим у њеном родном граду Краљеву, да живимо ту и по њеним правилима, то је био услов да јој докажем да је волим и да ми је стало до ње и породице с њом - испричао је Кристијан у емисији "Премијера - Викенд Специјал".

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

 

- Ја сам се свега одрекао! И криминала, Београда, путовања, авантура, превара, све је било у сасвим нормалном реду пет година, и онда после пет година сам схватио да сам ја роб једне особе и да је све по њеном. Да би сада оправдала неке своје крађе и брањене да видим дете на регуларан начин, пошто сам му ја отац, као што му је она мајка, али она то не жели, она жели да му она буде и отац и мајка! Седам месеци нисам видео своју ћерку... То вам све говори. Замислите ту себичност мајке да дозволи да дете свог оца, главну фигуру у свом животу, нема поред себе! Нисмо заједно, емотивно сам те уништио, обрукао, понизио... Океј, колико то кошта? 300.000 сам јој дао у кешу - тврди Кристијан и наставља:

- Дете могу да видим у одређеним условима, а ти услови за мене нису нормални! Да мени неко или нешто одређује какав ћу ја отац да будем, колико ћу свом детету да дајем и где ћу с њим бити... Да будем са својим дететом сат, два или три и да се ограничавим, да будемо заворени у нека четири зида и да као дегенерици слажемо "лего" коцкице?! Ево, овако да вам кажем, или ћу имати ћерку како треба или ћу је се одрећи! Рећићу да више немам дете, а дете кад порасте и кад не буде имала мозак од мајке и таште, нек нађе свог најбољег оца и нећу јој давати бедну алиментацију 18.000 динара, колико су ми одредили, него 18.000 евра - прича срчано Голубовић.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".