Сандра је пре седам година имала 92 килограма, али се заинатила и килажу спустила на свега 48.

Певачица истиче да је у "Задрузи 5" почела да примењује аутофагију, помоћу које је до сада смршала пет килограма.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Решићева једе само шест сати дневно, а осталих 18 гладује.

- Кад сам почела са аутофагијом, било ми је тешко. Чак и тих шест сати током којих сам јела уносила сам врло мало хране. Због тога сам падала у несвест! По цео дан ми је било лоше, али ми се с временом организам навикне - као на то да мало једем - каже Сандра и открива како изгледа њен јеловник у "Задрузи".

- Ма ријалити је најбоља дијета! Нема много хране, све се своди на салате, мусли и пиринач. Понекад добијемо мало меса. Кад ми се једе слатко, узмем јабуку! Знам да то није слатко, али шта да радим. Сигурна сам да и стрес у ријалитију утиче на то да лакше губим килограме. Ко жели витку линију, нека дође један дан у "Задругу".

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Решићева каже да тренутно има мање килограма него икада:

- Имам око 48 килограма! Немам вагу то да проверим, али бих рекла да је толико, пошто сам из прошле сезоне изашла са 53. Најдебља сам била пре седам година, имала сам чак 92 килограма. Изгледала сам ужасно, фотошопирала сам сваку слику коју сам објављивала Инстаграму! Сећам се да ми је један човек рекао: "Да ли је могуће да тако лепо певаш, а да тако језиво изгледаш?" Због те његове реченице сам одлучила да смршам. Избацила сам хлеб, сокове и све врсте шећера. Јела сам јабуке, пила лимунаду и вежбала пет пута недељно са тренером. Уродило је плодом, изгубила сам 32 килограма, али сам задовољна изгледом тек сада, када имам 48 килограма.

Фото: Јутјуб принтскрин/Србија Данас

 

Певачица је открила и да ли је нешто од хране недостаје.

- Кекс и млеко! То баш волим да једем. Фале ми и газирана пића, али много гоје, па их избегавам. Некад сам пила по два-три литра дневно! Сећам се да ми је мама говорила да ћу уништити јетру ако не смањим. И сад пожелим да згрешим, али се борим сама са собом и успем да одолим.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Завирите у луксузни бечки дворац Драгане Мирковић

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".