Певач је прокоментарисао стање на естради пре и после короне. Изјавио је да су људи жељни излазака и дружења и да сезона прослава тек сада креће. Певач је такође помињао и ванбрачног сина о коме је било речи у медијама, открио је да ли се  супруга вратила у Србију и како се слажу његове две ћерке. 

Кога од колега најчешће срећеш?

Па класика. Срећем млађе колеге из ''Звезда Гранда'', али претежно највише ради Аца Лукас, Саша Матић, Ђани, ја. Од жена Пријовићка, Чекићка, Брена. То су људи које углавном срећем по аеродромима.

Кога би ти издвојио од младих колега? Ко је по твом мишљењу најбољи?

Шта знам ко је најбољи. Има добрих певача, али је много нових, ових Грандових звезда, Пинкових звезда, пренатрпано је, не може народ све да испрати. Не можеш ти правити звезду сваке године, звезда се рађа једном. Има ту добрих певача... Дарко Лазић, Тања Савић су некако најактуелнији. Има и добрих певача који нису успели, не могу добру песму да нађу. Певачи морају да улажу у себе и да снимају што више да би имали своје песме, и да буду аутентични. Грешка је копирати другог певача, мораш бити свој, јединствен и по издразу и по боји гласа. Лазић се, ето, издвојио, али он је дуго на сцени. Од девојака ми је добра Пријовићка.

 

Како си ти успео да избегнеш све те пороке, ипак си дуго на естради?

Што се тиче тога читав живот сам био спортиста, активно сам играо фудбал. Ја имам пуно година, тога у моје време није ни било, а можда сам из такве фамилије и тако сам одгојен. Никада у животу нисам запалио цигарету, попијем мало, то је тачно, али никада се нисам напио толико да не могу да функционишем. Попијем чашицу вискија, две или ракију да бих добио енергију. Што се оног најгорег тиче, то ми није падало напамет, ја се плашим тога. Често људи, када ме виде на бини да сам активан и да скачем, помисле да узимам нешто, али то заиста није тачно. Стварно сам успео да се одупрем сваком пороку.

А да ли ћемо имати прилике да чујемо дует оца и ћерке?

Многи су говорили: "Сними са Еленом неки дует", али ја нисам био за то. Прво ми није ишло да отац и ћерка певају, друго ми смо два различита света, она пева једну врсту музике, ја другу. Међутим, син покојне Марине Туцаковић урадио је једну страшно добру песму да се то са нама уклопило. Ја сам отпевао свој део, она је отпевала нешто у рефрену и надам се да ће у току лета изаћи песма и гарант ће бити слушана. Па мени су се сви смејали и кад сам снимио песму "Циле Миле" са Ђоганијем, а сад нема шансе да прође вече без те песме.

А где ти је Марта, је ли дошла са Доминикане?

Јесте, дошла ми је жена после шест месеци скоро седам. Мало се прехладила. Дошла ми је у недељу. Каква је то случајност била. Требало је да има лет неколико дана пре тога, али се нешто искомпликовало. Елена и ја смо радили тај викенд у Швајцарској и деси се то да смо се истим авионом враћали кући све троје. Ми често идемо у Доминикану, Елена и ја одемо на по месец, месец и нешто дана, а Марта буде богами и до шест месеци.

Ти си на Доминикани купио кућу?

Није кућа, купио сам пентхаус на два нивоа. Па што не бих купио, оне воле то. Ради себе можда и не бих, мени је то далеко. Али оне то воле, посебно Елена. Марта је обишла све дестинације, не знам где све није била, али на Доминикани је добра клима, људи су некако успорени све је лагано, баш је пријатна атмосфера.

 

Рекао си да Марта по неколико месеци није у Београду, не плашиш се да ће те преварити?

Не плашим се, никад. Ако јој се вара, нека ме превари. Ако ми се вара, преварићу. Али нема од тога ништа. Ми смо у тим годинама и толико смо заједно да стварно нема потребе. Ако треба, ја ћу сести на авион и отићи тамо, тако да нема потребе за варањем.

А како се искупиш Марти кад нешто погрешиш?

Ја не грешим, ја сам човек без грешке.

Откуд онда прича да имаш ванбрачног сина?

Ма немам, то је само прича. Мене је по Немачкој јурила једна лујка, ја сам рекао да је психопата и она ме је тужила. Ишли смо на суд, платио сам судске трошкове јер јавно не смеш јавно да кажеш да је неко психопата. Ал то је стварно давно било. Али од ванбрачног сина нема ништа, могу да причају шта хоће. Да имам сина, ја бих га признао, ако је мој, наравно. Али знате шта, скоро је изашло као шокирана јавност Миле Китић има ћерку још једну. Па ја имам ћерку из првог брака, то није тајна. Она има четрдесет и нешто година. Пишу да живи у Немачкој, а она живи у Београду.

А како се твоја прва ћерка слаже са Еленом?

Супер се слаже. Били су на Златибору заједно. Ја сам с њом у контакту, питам је и треба нешто. Чујемо се скоро сваки дан. Унука ми је балерина у Амстердаму, унук ми је завршио факултет, све је то на свом месту.

Чиме се бави старија ћерка, је ли она пева?

Не, она је завршила уметничку школу и факултет за модни дизајн. То је као модни креатор. Ради, имала је свој бутик, па је то сад изнајмила. Сада ради кући по поруџбинама и тако. Она нема везе са музиком.

(Свет) 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".