Ко је нови дечко Јелене Карелуше и да ли је певачица по растанку од фудбалера Душка Тошића заиста, како што се тврди у медијима, пронашла љубав, питање је дана која све интригира. Спекулације о новом емотивном почетку поп звезде само се нижу а све је потекло након једне фотографије настале на престоничком партију на ком се она у присуству пријатеља лудо проводила.


Наиме, Јелена је парти посетила са колегиницом Милицом Павловић и дугогодишњим сарадником Немањом Бирташевићем, а у неко доба естадним уметницама и њиховом пријатељу придружило се веће, углавном мушко друштво.

 


Сви су се заиста лепо забављали, а детаље провода овековечили су фотографијама које су после певачице поделиле са пратиоцима на "Инстаграму". Управо једна од њих заинтригирала је медије и јавност. На њој Јелена позира док јој згодни мушкарац држи руку око струка.

Многи су ово прокоментарисали као случајност, док су поједини то видели као хладну освету коју је Карлеуша сервирала свом бившем партнеру због одлуке да напусти породицу. За сада се не зна је ли поменути момак нови дечко Јелене Карлеуше или је пак реч само о једном од пријатеља у чијем друштву је поменуто вече она уживала.

 

 

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".