ОВАН

Ово је један од три ватрена знака у Зодијаку, чија продорна енергија руши све баријере. Међутим, када је у питању класичан брачни однос, мушкарцу Овну то никада не може да буде довољно. Он у браку настоји да тражи више и све му брзо досади, јер су му потребни нови изазови. Због тога мушкарци Овнови који се ожене, иако се можде не одлуче на развод, често се деси да су неверни у браку.

Фото: Профимедиа

 

ВОДОЛИЈА

Како је ово знак који најмање верује у институцију брака, било какав покушај да живи формалан живот у браку може да му делује као одузимање сопствене слободе. Водолије се боре за слободне односе и у њима се најбоље осећају. Због тога никада не могу да гарантују за себе да ће бити поуздани мужеви, јер ће уместо тога увек бити много бољи пријатељи. Водолије се у младости ретко вежу за једну особу. Већ у поодмаклим годинама знају да сачувају брак и буду одани сапутници. Превише су окренути себи и праве ленштине када је у питању покретање на рад и односе.

Фото: Профимедиа

 

ВАГА

Мушкарац Вага је неко ко по правилу тражи доминантнијег партнера од себе, јер на тај начин ствара баланс због своје неодлучности. Када има доминантнијег партнера у браку, онда то постаје уравнотежено, али само док другој страни то одговара. У кризама ће увек бити неодлучан без довољно иницијативе. Због тога се за мушкарце Ваге сматра да су слаби да би били глава породице. 

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".