Данима после физичког сукоба између Северине Вучковић и њене сестре Маријане Поповић прашина се не смирује. Северинина мајка Ана обратила се у отвореном писму бившем зету, а он је сада узвратио. 

Северинина мајка обратила се јавности због иступа бившег зета у Дневнику Нове ТВ у којем је коментарисао сукоб певачице и њене сестре, али се сада опет обратио супротној страни, преноси Индеx.хр.

Фото: Јутјуб принтскрин/Jutarnji Program TV Happy, Фото: Јутјуб принтскрин/Gloria Glam

 

 

- Дајем себи за право да коментаришем наводну изјаву Ане Вучковић зато што одговорно тврдим да ову изјаву није дала Ана Вучковић већ ју је написао неко из ПР тима Северине Вучковић, а највероватније Зинка Бардић, бивша гласноговорница МУП-а, али о том ПР тиму ћу другом приликом. Ана Вучковић не би могла ни да прочита ову изјаву, а камоли да је састави. Ана Вучковић материјално зависи од Северине и сигурно јој у неким стварима даје предност у односу на остале своје ћерке, али сам сигуран да Ана Вучковић једнако воли све своје ћерке и да ће у оваквим ситуацијама задржати неутрални став, као и свака друга нормална мајка.

ФОТО ГАЛЕРИЈА: Ким Кардашијан као Лепа Брена

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".