Овим поводом огласио се и отац Баке Прасета, Ненад Илић, који је на свом Фејсбук профилу написао речи подршке за свог сина.

- Сећате се, можда они са мало више искуства и памћења, оних радио емисија са поздравима и честиткама? Полазак у војску, рођендан, свадба… Е па сад и ја за недељу поподне да пустим пријатељима једну песму за подршку мом сину. Пинк Флоид, ‘Схине Он Yоу Цразy Диамонд“ илити у преводу – Сјај ти луди дијаманту. Нисам никад био жанровски одређен, ни рокер ни џезер ни фолк… Али ово сада је песма за њега. Њему вероватно спора, пошто он има брзину и енергију као она нуклеарна електрана у Запорожју коју скотови бомбардују, започео је Илић, па је наставио:

- Без обтира на повод, да ли је велики или је баналан, 'случајан', а под Божјом капом ништа није случајно, ушао је у немогући подухват. Да се сам обрачунава са фабриком зла. Покушавао сам да га одговорим, али не вреди. Кад га неко уцењује или му прети, укључује се на дугме. Као и ја кад сам био млад.

Фото: Принтскрин Фехсбук/Ненад Илић

 

 

Ненад је, потом, послао јавно поруку сину.

- Богдане, сине, због свих нас, кад си се већ увалио у то - мораш да победиш. Сијај сине својом блесавом искреношћу против огавних господара лажи. Ниси ти јунак као Милош, и сам то знаш и признајеш своје мане и слабоси, али ако немамо бољег од тебе да стане на црту скотовима - најбољи си, написао је Ненад.

БОНУС ВИДЕО:

Карлеуша ломи тањире у ресторану

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".