После седам година после развода, одличили су да се поново помире и тако потврде своју љубав. Она је својом изјавом о Славишиним неуспелим просидбама насмејала многе: 

‒ Први пут видели смо се у београдском хотелу ''Балкан''. Било је то септембра 2003. године. Славиша је у то време био управник Никшићког позоришта и требала му је глумица за улогу у представи ''Претис лонац'', а мој професор Феђа Стојановић препоручио је мене. Морам да признам да ми се у почетку уопште није свидело његово понашање. Кад сам прихватила улогу, пољубио ми је руку и предложио да ме одвезе кући, што сам одбила ‒ рекла је Тијана једном приликом за домаће медије. 

 

Када је покушао да је освоји, пао је шамар: 

‒ Нисам одмах била заинтересована за њега као мушкарца. Чак сам га ударила кад ме је први пут пољубио, не јако, више онако филмски. Фасцинирала ме је његова истрајност, храброст и решеност да ме освоји. На дан кад сам дипломирала дошао је у Београд. Изашли смо на ручак и он је у једном тренутку значајно застао и упитао: „Да ли би ти била са мном стално?“ Тада ме је дефинитивно освојио. Нисам ни била свесна да ме је заправо запросио.

Разлог због ког није одмах прихватила брачну понуду био је тај  јер је сматрала да је премлада за удају: 

‒ Нисам га дефинитивно одбила, само сам одложила одлуку. После извесног времена запросио ме је други пут. Тада ми се није свидео прстен. Трећа је била срећа. Већ смо живели заједно и чекали дете па ми није преостало ништа друго него да пристанем и тиме формално потврдим нешто иза чега сам свим срцем стала месецима пре тога. Ја сам прави пример да је упорност најважнија. Он је толико био истрајан и сигуран да смо нас двоје створени једно за друго да сам морала да му поверујем. Сад могу да кажем да је био у праву ‒ закључила је Тијана Чуровић. 

(Глоси)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из приватног албума - Рада Ђуричин

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".