Својим великим талентом освојила је срца публике, а женственост и природна лепота глумицу чине једном од најлепших на домаћој јавној сцени. Несвакидашња лепотица неретко на друштвеним мрежама дели тренутке из свог приватног живота који привлаче велику пажњу, па је и овог пута фотографија Нине Јанковић главна тема коментара.

Глумица је, наиме, позирала без шминке и филтера и све то овековечила на "Инстаграм" профилу, а природан изглед којим се похвалила одушевио је њене пратиоце.

- Не волим баш јутра, али ово је одлично почело - написала је Нина у опису фотографије, а коментари и лајкови нису престајали да се нижу:

"Савршенство без мане", "Шта ти је природна лепота", "Изгледаш као девојчица", "Феноменална ти је кожа", "Многе девојке би ти позавиделе" - биле су само неке од реакција на поменутој друштвеној мрежи.

Изглед Нине Јанковић природан је и нежан, а глумица је неко ко не претерује са шминком, па чак и када то пословне или приватне прилике захтевају, увек то ради са мером и у складу са догађајем. Њен look је једноставан и природан, а осмех на лицу и продорне плаве очи су само шлаг на торти.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".