Легендарна и многима омиљена глумица свој приватни живот никада није давала на тацни, а детаље који нису везани за њену каријеру готово никада нисмо имали прилике да чујемо. Познато је да се удала у 34. години и родила сина Стефана о чијем оцу никада није говорила, а према писању домаћих медија тајна љубав Секе Саблић био је њен познати колега.

Наиме, реч је о једном од наших најбољих глумаца и комичара, Божидару Болету Стошићу који је преминуо 13. децембра 2018. године, а како се шушкало у јавности, за живота је освојио срце колегинице Јелисавете Секе Саблић са којом је заједно играо у позоришту "Бошко Буха".

Фото: Архив Новости

 

Божидар и Сека по завршетку академије започели су љубавну везу која није дуго потрајала, међутим глумица је увек имала само речи хвале за свог колегу.

- Деца су га обожавала као Болета из Бурета у време емитовања емисије Хиљаду зашто. Био је њихов херој и истинска звезда. Данас је све то нестало. Нема више данас таквих глумаца за децу. Целог живота је био посвећен глуми и свом послу - истакла је Сека једном приликом.
Божидар Стошић многе је засмејавао својим улогама, али пред крај живота, како је Сека тада открила, никоме није рекао да је болестан. Умро је у 82. години, а свој живот посветио је глуми.

Фото: Ненад Живановић

 

- Много ми је жао. Он је био као глумац и човек једно време веома присутан у мом животу. Играли смо годинама заједно Филумену Мартурано. Нисам знала да је болестан - изјавила је својевремено глумачка дива.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".