Ова Американка 1999. имала је 14 година, кренула је у 9. разред када је сазнала да је у трећем месецу трудноће са својом кћерком Викторијом, која сада има 21 годину.

Пет година касније, она и супруг Ендрју дочекали су сина Андреја, данас 16-годишњака. Након развода од Ендрјуа, удала се за Мартија (37), са којим је добила још деветеро ђеце: Адама (15), Мери (13), Даш (12), Дарли (10), Марвелоус (8), Марталyа (6), Амелију (4), Делилах (3) и Донована (1), а сада са супругом чека још једну бебу. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thismadmama (@thismadmama)

 

Вероника је у августу за лист "The Sun" открила да она и супруг никадa не користе контрацепцију због здравствених проблема. 

- Средњу школу сам завршила с одличним успехом. Покушала сам и да студирам, али сам се оба пута разболела. Имам бубрежну болест, због које сам прошле године изгубила бубрег", појаснила је. 

Нека деца су била планирана, али нека и не. Вероника је укупно осам и по година свог живота провела трудна, а раније ове године имала је и спонтани побачај те сада није баш ни сигурна да ли њено тело може да издржи још једну трудноћу.

- Нисам искључила могућност да имам још деце. Желим још шесторо - каже.

https://www.tiktok.com/@thismadmama/video/7016374349049400581?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id7002537359330969094

Веронику на ТикТоку прати готово 100 хиљада људи, с којима дели детаље о свом животу уз 11 деце. Она и њена породица живе у деветособном дому. Деци не допушта изласке до 18. године и усмерава их на апстиненцију, због чега је неки критикују.

- Мислим да деца не би требала имати полне односе, али ако сте млада трудница, требате знати да је лепо бити мајка - поручила је Вероника.

(Индекс.хр)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".