Џоди Периман из САД је управо доказала да последњи испраћаји не морају нужно да буду бескрајно тужни, да је могуће унети мало ведрине у њих уз изузетан смисао за хумор.

Госпођа Периман напустила је овај свет у 81. години након што је изгубила битку са раком, али њен последњи растанак са породицом и пријатељима изазвао је сузе – од смеха.

У ствари, како је открила објава њене унуке на Твитеру, госпођа Периман је наредила да се окупљенима на сахрани поделе специјалне „честитке“, комаде картона на које је залепила своју фотографију са подигнута два средња прста и такозваном Оуиђи таблом, предметом који је сматра средством за комуникацију са покојником.

 

– Останимо у контакту – написала је Периман, која је пре неки дан сахрањена у Брекенриџу у Тексасу.

У читуљи објављеној у локалним новинама Фултон Сан наводи се да је Џоди Периман умрла 12. октобра у 81. години и да је била позната по својој креативности, духовитости и сјајном смислу за хумор.

– Ово сам добила на бакиној сахрани. Каква икона! – написала је Грејси уз објаву на Твитеру, потврдивши новинарима да су сви вриштали од смеха када су отворили коверте и прочитали поруку баке Џоди.

БОНУС ВИДЕО: БЛАГО НА ЈАБЛАНИЦИ: У селу Плеш откривен римски новчић цара Аурелијана из трећег века

 

(Објектив)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".