Шта астрологија каже о Јарчевима? Она их одређује као најодговорнији знак Зодијака. Практичан знак који краси дисциплина, потреба за сигурношћу, али и тврдоглавост.

Уз све квалитете које Јарац природно поседује, у стању је да постигне оно о чему већина може само да сања.

Они су амбициозни, нежни и оригинални. Често су на руководећим позицијама јер баратају чињеницама и не подлежу емоцијама.

Воле да организују, структуришу и имају потребу да заповедају и на послу и код куће. Али ту су и оне добре особине: студиозни су, негују образовање и не одричу се својих уверења. Понекад имају велике тежње а понекад их принципи, лојалност и поштење спречавају да остваре своје амбиције. Знају и да преузму превише одговорности на себе.

Фото: Профимедиа

 

Јарчевима је важна каријера и они имају способност да се носе са тешим људима пре свега зато што су врло трпељиви и склони компромисима. Они нису особе које баш воле промене и тешко праве радикалне промене у свом животу. У послу знају некада и да сакрију емоције али и да употребе шарм у циљу напретка у каријери.

Астролошка анализа 1. јануара предвиђа да су у питању особе које имају свој јединствени стил рада. Стално мењају себе, и то је сјајно. Лепота коју поседујете долази изнутра. Међутим, склони су да виде ствари кроз ружичасте наочаре углавном због своје независне природе.

Фото: Профимедиа

 

Данас рођендане славе глумица Ева Рас, бивши кошаркаш Љубодраг Дуци Симоновић, редитељ Срђан Драгојевић, политичар Ивица Дачић...

Поред њих, 1.јануара рођени су и први директор ФБИ Едгар Хувер и писац књиге „Ловац у житу“ Џером Дејвис Селинџер.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".