Млада певачица Милица Шербеџија покушава да сакрије да је ћерка славних родитеља, Радета Шербеџије и Ленке Удовички, а пред новогодишње празнике проговорила је о новом албуму и својој одлуци да постане Елиот Алма.

- Борим се с тремом. Мислим да је проблем у томе што то схватам себе превише лично па сам одлучила да у јавности користим алтер его како бих деперсонализирала процес изведбе за себе. Покушавам замислити да је Елиот Алма самопоузданија од мене, да је отворена и забавна. Али када је реч о томе зашто баш то име, заправо нема приче иза тога. Алма је моје средње име којим ме нико никада није назвао па сам помислила зашто не, а Елиот је само име које ми се свиђа и мислим да добро звучи поред Алме - објаснила је Милица.

Фото: Јутјуб принтскрин, Раде Шербеџија

 

Милица има 25 година и завршила је Музичку академију у Ливерпоолу и свој први албум снимила са пријатељима, студентима те школе коју је основао Пол Макартни.

- Појавио се неколико пута, али нажалост никад га нисам видела. Пропустила сам и доделу своје дипломе, на којој их он сам предаје и рукује се са студентима - испричила је Милица.

Фото: Јутјуб принтскрин, Раде Шербеџија

 

О Ленки и Радету штуро је говорила.

- Док сам одрастала, природно је да ми је била жеља да импресионирам родитеље и добијем њихово одобравање, као што већина деце чини. Тако да је за мене био велики корак када је дошло време да је моја музика, баш као и ја, почела да расте и чак постављати границе према њима. Постављање граница увек је тешко, а Раде је имао много тога да каже о мом албуму кад сам га први пут снимила и пре него што је био готов. Неке од његових савета сам послушала, а неке нисам, и због тога ми је било још посебније када сам му показала готов производ - открила је најмлађа чланица уметничке породице за хрватске медије, преноси "Ало".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".