Како сама признаје, брак Брене и Бобе имао је успоне и падове, али је опстао захваљујући огромној љубави, размевању, поштовању… О свему томе певачица је говорила за магазин Глориа.

– Бобу и мене у последње време често други подсећају на годишњице брака, што се углавном догађа када много радимо. Током пандемије короне имали смо прилике да целу годину већим делом проведемо заједно, али чим се стање нормализовало, вратили смо се обавезама и ужурбаном темпу, као што и цео свет живи пребрзо. Боба је на дан годишњице био у Америци, ја на путу по региону, па смо се тек сутрадан ујутру сетили и једно другоме честитали. Заправо, наша деца су нас подсетила и хвала им на томе. Научили смо их да постоје неки јубиларни, важни моменти кад треба да будемо на окупу и прославимо оно што траје, јер све што траје толико дуго сигурно има квалитет.

Фото: АТА имагес

 

 

Фолк дива признаје да је у њеном браку било успона и падова, те да он није идеалан, али да су она и Боба превазишли све потешкоће.

– Ниједан брак није идеалан, такав не постоји. Али ако људи воле и поштују једно друго, ако имају ту традицију, јер се то и наслеђује, односно учи у породици, онда све може да се превазиђе. Поред љубави, људима је потребно и поштовање, а оно треба да се стекне и заслужи. Ми смо током 35 заједничких година, од тога 31 у браку, имали разне ситуације, свашта нам се издешавало, и лепо и ружно, и мислим да нас је то још више спојило као брачне партнере и пријатеље. Као и нашу децу, јер су љубав, поверење и снага да се издрже тешки моменти у породици нешто што заиста треба и знати и умети. Кад би постојала књига, неки правилник за брак, сигурна сам да би била међу најчитанијима, али је до сада, нажалост, нико није написао.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".