Kako sama priznaje, brak Brene i Bobe imao je uspone i padove, ali je opstao zahvaljujući ogromnoj ljubavi, razmevanju, poštovanju… O svemu tome pevačica je govorila za magazin Gloria.

– Bobu i mene u poslednje vreme često drugi podsećaju na godišnjice braka, što se uglavnom događa kada mnogo radimo. Tokom pandemije korone imali smo prilike da celu godinu većim delom provedemo zajedno, ali čim se stanje normalizovalo, vratili smo se obavezama i užurbanom tempu, kao što i ceo svet živi prebrzo. Boba je na dan godišnjice bio u Americi, ja na putu po regionu, pa smo se tek sutradan ujutru setili i jedno drugome čestitali. Zapravo, naša deca su nas podsetila i hvala im na tome. Naučili smo ih da postoje neki jubilarni, važni momenti kad treba da budemo na okupu i proslavimo ono što traje, jer sve što traje toliko dugo sigurno ima kvalitet.

Foto: ATA images

 

 

Folk diva priznaje da je u njenom braku bilo uspona i padova, te da on nije idealan, ali da su ona i Boba prevazišli sve poteškoće.

– Nijedan brak nije idealan, takav ne postoji. Ali ako ljudi vole i poštuju jedno drugo, ako imaju tu tradiciju, jer se to i nasleđuje, odnosno uči u porodici, onda sve može da se prevaziđe. Pored ljubavi, ljudima je potrebno i poštovanje, a ono treba da se stekne i zasluži. Mi smo tokom 35 zajedničkih godina, od toga 31 u braku, imali razne situacije, svašta nam se izdešavalo, i lepo i ružno, i mislim da nas je to još više spojilo kao bračne partnere i prijatelje. Kao i našu decu, jer su ljubav, poverenje i snaga da se izdrže teški momenti u porodici nešto što zaista treba i znati i umeti. Kad bi postojala knjiga, neki pravilnik za brak, sigurna sam da bi bila među najčitanijima, ali je do sada, nažalost, niko nije napisao.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".