Александра Николић после разговора са Микицом Бојанићем отишла је код Миљана Врачевића и исто причала о Дејану Драгојевићу и признала да се плаши да се он не појави на вратима Беле куће.

- Све и да је тај учесник Дејан, има доста нерашчишћених ствари, моја и Филипова свађа... Он има девојку напољу, што би он улазио? - шапутала је Алекс.

- Имам ја жену и децу - додао је Миљан.

- Нисам исправна, мало ме је срамота. Истриповала сам саму себе да човек више не постоји. Ја ћу се ус*ати - говорила је Николићева.

- Ако ти се јави, јави му се. Ако ти се не јави биће времена да попричате и видите где сте и шта сте. Нема ту неке велике математике. Види он да си ти себе више сј*бала него њега, то је олакшавајућа околност. Боље да си одмах раскинула, него да је дубља прича, па да доживи исто. Замисли да те је оженио, уђеш у ријалити, па ти видиш ФИлипа или Јањуша и врате ти се емоције - додао је Миљан

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Ја сам њему урадила шта сам урадила, зато ме је и срамота и бојим се да он уђе овде. Срамота ме је од тог човека, али ајде да је вредело то што сам урадила, него није - причала је Александра.

- Твоју срамоту не умањује то што ниси остала са Филипом, срамота је једнака и да си са њим и да ниси. Пожурила си мало, Милица ти је можда дала гаса кад је он дошао - додао је Врачевић.

- Ја сам знала да он мене воли и да је уз мене, стизали мафини или не - рекла је Алекс.

- Онда ниси нормална ако си знала да је све океј - поручио је Миљан.

- Волела сам га,. Не могу да кажем да сам престала да га волим, увек бих га волела као човека. Ја као да сам га заборавила, не знам како то да објасним. Имала сам његове слике и све, али некако сам се осетила да ме гуши да сам морала да бводим рачуна о свему. Све ме је стегло и свега ми је било преко главе - причала је Николићева.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".