Марија Магдалена потрошила је више од 100.000 долара на пластичне операције. Постала је позната због изгледа који забрињава и највеће стручњаке на свету, а због силних операција замало је умрла, али више пута истицала да неће да престане да иде под нож.

Недавно је 26-годишњакиња представила своје најновије трансформације након што је урадила четврту операцију носа како би направила "Барби нос", као и операцију "мачијег ока" како би се направило искошено око. Мери редовно документује сваку промену на Инстаграму, а својим пратиоцима је показала своје "ново лице".

- Моја горња усна се још увек не помера од операције! Још је натечена од операције носа, па је чак и причање чудно - рекла је она након операције.

 

 

Сада је своје пратиоце забринула и изненадила најновијим фотографијама, када се суочила са нежељеним исходом операције. Наиме, њој је пукао силикон у грудима, а поделила је прилично узнемирујућу фотографију са само једним џиновским имплантом. Том приликом је пратиоцима саопштила да се враћа природном изгледу и да ће повадити све импланте из груди.

Када пукне имплант испуњен силиконским гелом, гел може остати у капсули или у ткиву ожиљка који се формира око имплантата. што може довести до труљења ткива, али и сепсе.

 

 

Њени имплантати за груди били су величине 38Ј, али је она такође носила експандере у грудима како би јој биле вец́е.

Мери је 2018. године замало умрла на операционом столу током захвата да би добила "најдебљу вагину на свету".

- Ја сам је дизајнирала по наруџби, тако да имам најдебље "усне" на свету. Замало сам умрла током процедуре. Морала сам да добијем две трансфузије крви. Доктор је рекао да губим толико крви и да сам веома бледа. Мислио је да ћу умрети - рекла је за "Тхе Сун" бивша стриптизета.

Марија Магдалена, прву операцију је обавила са 21. годином, када је започела да ради као стриптизета и пословна пратња. До сада је кориговала вилицу, оперисала нос, затезала очи и кожу, уградила силиконе у уснама, грудима, задњици, ишла на липосукцију, а сваки од ових операција урадила је по неколико пута.

(Стил)
 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".