Marija Magdalena potrošila je više od 100.000 dolara na plastične operacije. Postala je poznata zbog izgleda koji zabrinjava i najveće stručnjake na svetu, a zbog silnih operacija zamalo je umrla, ali više puta isticala da neće da prestane da ide pod nož.

Nedavno je 26-godišnjakinja predstavila svoje najnovije transformacije nakon što je uradila četvrtu operaciju nosa kako bi napravila "Barbi nos", kao i operaciju "mačijeg oka" kako bi se napravilo iskošeno oko. Meri redovno dokumentuje svaku promenu na Instagramu, a svojim pratiocima je pokazala svoje "novo lice".

- Moja gornja usna se još uvek ne pomera od operacije! Još je natečena od operacije nosa, pa je čak i pričanje čudno - rekla je ona nakon operacije.

 

 

Sada je svoje pratioce zabrinula i iznenadila najnovijim fotografijama, kada se suočila sa neželjenim ishodom operacije. Naime, njoj je pukao silikon u grudima, a podelila je prilično uznemirujuću fotografiju sa samo jednim džinovskim implantom. Tom prilikom je pratiocima saopštila da se vraća prirodnom izgledu i da će povaditi sve implante iz grudi.

Kada pukne implant ispunjen silikonskim gelom, gel može ostati u kapsuli ili u tkivu ožiljka koji se formira oko implantata. što može dovesti do truljenja tkiva, ali i sepse.

 

 

NJeni implantati za grudi bili su veličine 38J, ali je ona takođe nosila ekspandere u grudima kako bi joj bile veće.

Meri je 2018. godine zamalo umrla na operacionom stolu tokom zahvata da bi dobila "najdeblju vaginu na svetu".

- Ja sam je dizajnirala po narudžbi, tako da imam najdeblje "usne" na svetu. Zamalo sam umrla tokom procedure. Morala sam da dobijem dve transfuzije krvi. Doktor je rekao da gubim toliko krvi i da sam veoma bleda. Mislio je da ću umreti - rekla je za "The Sun" bivša striptizeta.

Marija Magdalena, prvu operaciju je obavila sa 21. godinom, kada je započela da radi kao striptizeta i poslovna pratnja. Do sada je korigovala vilicu, operisala nos, zatezala oči i kožu, ugradila silikone u usnama, grudima, zadnjici, išla na liposukciju, a svaki od ovih operacija uradila je po nekoliko puta.

(Stil)
 

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".