Невена ће бити сахрањена сутра на гробљу у Гроцкој, а Ђорђе у среду, у 13 сати.

- Не знамо да ли ће Ђорђу држати опело, с обзиром на злочин који је починио, а након тога починио самоубиство. По обичајима православне цркве, самоубицама се не држи опело - каже извор Информера.

Како сазнаје Информер, Невенин отац није имао снаге да данас идентифукује своју ћерку у мртвачници у Делиградској болници,већ су то учинили његови пријатељи.

- Невена ће данас бити превезена у капелу гробља у Гроцкој, на којем ће сутра бити сахрањена у . Она је од многих крила да је он на њу и раније потезао пиштољ, како ме би изгубио посао у полицији. Она се поверила најбољим другарицама да јој је Ђорђе претио пиштољем, ако се не помире, али их замолила да не говоре другима - каже извор портала Информер.рс.

Фото: Н. Скендерија, друштвене мреже

 

Породична трагедија догодила се у петак око 17.20. Ђорђе је пуцао у Невену, па себе из службеног пиштоља, пошто је радио као полицајац у београдском насељу Калуђерица. Трагедија се догодила у изнајмљеном стану на углу Улица Вучка Милићевића и Космајске, у којем су раније заједно.

Невена је у петак отишла да узме своје ствари, али је између супружника дошло до свађе, а онда је Ђорђе потегао пиштољ.

Њихова тела нашао је Невенин отац,пошто је мајка Ивана безуспешно звала на телефон.

И отац од Ђорђа је био полицајац, али је у пензији.

Фото: Друштвене мреже

 

Невенини родитељи су разведени, а након што је напустила Ђорђа, она је отишла да живи код мајке. Невенин отац држи фризерски салон и берберницу у Гроцкој, док се мајка Ивана бави производњом колача. У њиховој породици се већ догодила трагедија, пошто је преминула Невенина сестра.

(Информер)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".