Nevena će biti sahranjena sutra na groblju u Grockoj, a Đorđe u sredu, u 13 sati.

- Ne znamo da li će Đorđu držati opelo, s obzirom na zločin koji je počinio, a nakon toga počinio samoubistvo. Po običajima pravoslavne crkve, samoubicama se ne drži opelo - kaže izvor Informera.

Kako saznaje Informer, Nevenin otac nije imao snage da danas identifukuje svoju ćerku u mrtvačnici u Deligradskoj bolnici,već su to učinili njegovi prijatelji.

- Nevena će danas biti prevezena u kapelu groblja u Grockoj, na kojem će sutra biti sahranjena u . Ona je od mnogih krila da je on na nju i ranije potezao pištolj, kako me bi izgubio posao u policiji. Ona se poverila najboljim drugaricama da joj je Đorđe pretio pištoljem, ako se ne pomire, ali ih zamolila da ne govore drugima - kaže izvor portala Informer.rs.

Foto: N. Skenderija, društvene mreže

 

Porodična tragedija dogodila se u petak oko 17.20. Đorđe je pucao u Nevenu, pa sebe iz službenog pištolja, pošto je radio kao policajac u beogradskom naselju Kaluđerica. Tragedija se dogodila u iznajmljenom stanu na uglu Ulica Vučka Milićevića i Kosmajske, u kojem su ranije zajedno.

Nevena je u petak otišla da uzme svoje stvari, ali je između supružnika došlo do svađe, a onda je Đorđe potegao pištolj.

NJihova tela našao je Nevenin otac,pošto je majka Ivana bezuspešno zvala na telefon.

I otac od Đorđa je bio policajac, ali je u penziji.

Foto: Društvene mreže

 

Nevenini roditelji su razvedeni, a nakon što je napustila Đorđa, ona je otišla da živi kod majke. Nevenin otac drži frizerski salon i berbernicu u Grockoj, dok se majka Ivana bavi proizvodnjom kolača. U njihovoj porodici se već dogodila tragedija, pošto je preminula Nevenina sestra.

(Informer)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".