Како је Ана заказала концерт, жели да за спектакл буде у пуној форми пошто је захтевна кореографија: 

- Ана је свесна да је чека напоран период пред београдски концерт, а с обзиром на то да ће ово бити прави музичко-визуелни спектакл с великим бројем плесача и да ће имати захтевну кореографију за шта је потребна физичка спремност, она је решила да максимално буде спремна - каже извор.

Певачица је добила препоруку да посети једну приватну клинку у Аустрији: 

- Пријатељи и сарадници су јој предложили да посети једну од познатих приватних клиника у Аустрији где су боравиле многе јавне личности из Србије, а која се бави детоксикацијом организма. Ради се о месту које се налази у мирном делу Клагенфурта с погледом на језеро, а цео програм прилагођен је тако да након завршених третмана и прегледа, особа која се подвргне детоксикацији организма буде изузетно физички и ментално спремна за све животне изазове. Програм је базиран на холистичким третманима, масажама, лимфним дренажама и конзумацијама природних чајева који се специјално спремају за ову клинику. Ани се изузетно допала цела прича, посебно када су јој проследили сајт клинике где је видела како то све изгледа.

Николићева није штедела за смештај близу клинике: 

- Ана је перфекциониста и конформиста. Воли да угоди себи и воли да јој буде лепо. Када је погледала фотографије клинике, схватила је да би тамо могла да буде и месец дана, а не само две недеље. Луксузно опремљена вила на језеру био је довољан разлог да Николићева закаже боравак. С обзиром на то да је само један дан кошта око 3.100 евра, она ће за две недеље издвојити близу 50.000 .

Певачица је одушвљена третманом:

- Поред лимфиних дренажа и абдоминалних масажа, Ани се посебно допала детоксикација организма која се зове „умотавање у цвеће“. Наиме, ради се о третману где лежите прекривени сламом и одабраном врстом цвећа како би се организам што пре опоравио и из њега извукли сви токсини. Нашалила се са пријатељима да ће спавати на сламарици - рекао је извор за горепоменути портал.

 

(Ало)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".