Колико је овај пас значио овом крају, говори то да су се становници овог дела града удружили и скупили новац како би се направио мурал у Баћијеву част.

На снимку објављеном на друштвеним мрежама, види се велики број људи који се окупио код Баћијевог мурала и уз бакљаду се поздравили са миљеником Крчагова.

- Можда спава и доћи ће после овог сна, можда спава са очима изван сваког зла. За све псе Крчагова који су осетили људско зло. Опростите нам! - пише се у опису видеа.

 

 

Подсетимо, након Баћијеве смрти огласио се велики број људи који су поздрављали са њим на друштвеним мрежама и осудили чин тровача.

- Баћи је био диван пас ког су сви добри људи волели, миљеник целог комшилука и већине пролазника. Они који су га волели желе да сачувају сећање на њега муралом у крају, па сви који су ради да допринесу могу однети прилог за осликавање мурала и дати радницима кладионице у Крчагову, где је Баћи и проводио већи део својих срећних псећих дана… Најстрашније осуђујемо чин тровача и молимо да неко јави уколико зна ко је убио Баћија и још многе псе у овом крају. Томе се мора стати на пут! Збогом, Баћи! И извини…- написала је једна корисница.

Колико је овај пас значио овом крају написала је и једна суграђанка на својој ФБ страници:

- То је најјачи лик у Крчагову, пас свих нас. Предиван. Сви га воле, брину о њему. Стерилисан, воли мачке, друге псе, људе… чак и када то нису, децу…То је свачији пас, позната фаца у Крчагову. Воли га и старија екипа, а и млађи. Радници Првог партизана, Хигијенског завода, болнице, сви знају ту њушку. Отрован је креозаном, ту у нашем крају, узалуд су се борили, било је готово…”

 

 

Становници овог дела града, али и шире су посебно узнемирени јер ово није први пут да се пси трују овим опасним отровом у Крчагову. Пре око пола године било је тровање и једног џек расел теријера и самоједа, који су прошетали са својим власницима.

Колико је опасна ова супстанца говори и то да је довољно да је пас омирише па да има последице. Највише грађане брине шта ако неко дете нађе овај отров.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".