Тина је имала само шеснаест година када је родила свог наследника Данијела. Пуних десет година је пролазила кроз агонију јер јој је бивши муж бранио да види дете. 

- Само ја знам колико ми је у том периоду било тешко. Много сам патила. Када је требало да видим своје дете, бивши супруг и његова породица ми то нису дозволили. Никада га се нисам одрекла. Па, која мајка не би волела да буде са својим дететом. Не могу вам набројати колико пута сам колима одлазила до куће у којој је живео и чекала га - испричала је једном приликом певачица своју животну бол. 

Успела је да га сретне само једном:  

- Једном ми је пошло за руком да га видим, док је возио бицикл. Не знам да ли се сећа тога, јер био је баш мали, имао је четири године. Пришла сам му и рекла да сам ја његова мама и дала му новац. Приметила сам да је био збуњен и све време је гледао ка капији куће у којој је живео. Две године након развода отишла сам да радим у Немачку и редовно сам слала алиментацију. Тако је било све до 2005. године, када смо се коначно срели - испричала је Тина како је изгледао сусрет.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".