На овом концерту је Драган Којић Кеба требао да наступа заједно са поменутим певачима, али је наводно Филип Зорчић пијан исказао незадовољство због избора певача и упутио увреде и викао на организаторе. Како се наводи, Зорчић не жели српско смеће у свом граду. 

Иако су грађани били заинтересовани за овај концерт, градоначелник када је чуо ко су певачи,иако су само специјални гости, изјавио је да "жели да сачува идентитет грађанске, европске и медитеранске Пуле".

- Забавни пројект "Хиљадарка" у новембру прошле године потписао је уговор и закупио спортску дворану у Пули за концерт сплитског, хрватског певача Душка Кулиша и његове пријатеље под називом "Душко Кулиш и гости". Направили смо све потребне припреме, платили дворану по уговору, потписали уговоре с извођачима, затражили радне дозволе за госте странце Ану Бекуту и Драгана Којића Кебу те кренули у рекламну кампању. Све на исти начин како већ годинама радимо по целој Хрватској –  дао је изјаву за Ало Марио Циндори.

Ана Бекута и Драган Којић су се огласили поводом овог инцидентза : 

- У Истри сам у последњих 40 година летовала барем десет пута. Јер, како кажу моји пријатељи, имам укуса. За мене је Истра једна од најлепших регија наше бивше државе. Храна је фантастична, крајолик је прелеп, сви моји домаћини су били невероватни и третирали ме као краљицу. Тако, приметила сам, третирају сваког свог госта. Одакле год он долазио - искрена је Бекута.

 

 

- Зато знам да одлука градоначелника Пуле нема везе с начином на који размишљају Пулежани и Истријани. У Пули и Истри сам провела довољно времена да их упознам. Ђубре, или како рекоше смеће, нема нацију. Смеће не може бити српско или хрватско. Смеће је једноставно ђубре и смеће. Видим да га и у Србији и у Хрватској имамо у једнаким количинама. Ако ми дозволе актери данашњих вести да им дам један савет из живота: Када ти се програм не свиђа, пребаци га. Када ти се кафић не свиђа, промени га. Када ти се концерт не свиђа, не купуј карту. Врло је једноставно. Видимо се у Осијеку - написала је Ана на свом Инстаграму.

Фото: АТА имагес

 

- Жао ми је због такве ситуације што се тиче тог концерта у Пули али не бих да се упуштам у било какве дубље анализе.То наравно препуштам организаторима чувене "Хиљадарке", а већ сам обавештен да ће тај концерт 25. марта бити одржан у Осијеку - изјавио је Кеба кратко за Ало! 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".